klun

Da li se ponekad i vama to desi – da pitate koji je danas dan. Pa onda sledi ono a datum? Mesec obično ubodem mada mi se redovno dešava da jednostavno ne mogu da priznam da smo ušli u novu godinu pa tako polovinu 2016. provedem pišući onu dobru staru 2015. Sledi prekoran pogled gospođe iz banke/pošte/zdravstvenog doma i onda uz negodovanje (njeno a bogami i moje) moram celu stvar još jednom da ponovim.

Nisam baš organizovan čovek, pardon, žena. I pored svih appova, kalendara na telefonu, uključivanja alarma, slanja podsetnika sebi u vidu mejlova, poruka i dalje se najbolje snalazim na dobrom starom kalendaru na zidu. Problem je što nema baš mnogo takvih dobrih, starih i praktičnih kalendara koji su istovremeno i lepi, moderni i idu uz ostale stvari u mom stanu. Najbolja što možete da iskopate je kalendar sa reprodukcijama poznatih umetničkih dela ali mi oni uvek deluju suviše generično. Srećom, tu je online svet u kome možete da sami besplatno (i uz dozvolu autora, naravno) odštampate kalendar i okačite ga gde god vam srce poželi.

klun4

Ono što je posebno zanimljivo kod Aninih kalendara je da ih ona objavljuje svaki mesec posebno te vas tako prijatno iznenadi. I uvek postoji taj faktor iščekivanja kakav će sledeći mesec biti – u realnosti i na njenom kalendaru.

klun1

I znate šta – novih 12 meseci je odmah tu iza ugla!:)

Ukoliko i vi želite da žvrljate, beležite, zaokružujete po Aninom kalendaru, posetite je na njenoj FB stranici.

Dekoraciju sa lišćem od kartona i filca sam napravila sama: jednostavno uzmete pravo lišće, iscrtate njegov oblik na papiru i onda ga isečete te nanižete na konac. A tu su još neki od predloga šta sve možete napraviti od jesenjeg lišća koje malo, malo i nestaje. Ali tada će već biti vreme za novo, ono posebno, decembarsko ukrašavanje stana, zar ne?;)

pozlaceno-lisce

bakreno-lisce

lisce-2

lisce1-2

lisce-sa-fotkama

lisce-od-kartona

 

Liked it? Take a second to support Irena on Patreon!