Često želimo prostrano kupatilo ali za njega nemamo dovoljno mesta. A šta ako bi iskoristili potkrovlje?

Upravo je ovo bila ideja četvoročlane porodice koja u mansardi ima kupatilo i koje želi da ga obnovi i prilagodi svojim trenutnim potrebama.

A to znači: prostran tuš umesto kade i više mesta za odlaganje stvari. A, srećom, Kolpasan ima sve potrebno da te želje i ispuni.

Naime njihovu Ballo tuš kadu od kerrocka, možete prilagoditi svojim potrebama jer se može opsecati po meri, te tako precizno odrediti koja veličina bi bila najbolja za vaše kupatilo. Ja sam odlučila da porodici omogućim što više prostora za užuvanje u tuširanju te iskoristim maksimalnu dužinu Ballo tuš kade pa je ona tako dugačka impresivnih 200 cm.

Naravno uz nju dolazi i staklena tuš pregrada ili tuš kabina – u zavisnosti da li želite da ostavite jednu stranu otvorenu ili zatvorenu. Na vama je da odlučite a na Kolpasanu da ispunu vaše želje.

Kako bi uživanje u tuširanju bilo štvo veće i kako bi unela još više prirodnog svetla u inače taman prostor, odlučila sam da postavim još jedan prozor i to, ni manje ni više, nego upravo kod tuš kabine. Kada ste u potkrovlju imate svu privatnost – zašto je ne iskoristitit?

Vlasnici su želeli da se u što većoj meri zadrže već postojeće vodovodne insatalacije pa je tako manji lavabo zamenjen jednim velikim sa dve slavine – kako bi svi članovi porodice došli na red. Vlasnica je naglasila da voli čiste linije i izgled betona pa tako i nije bilo teško izabrati odgovarajuć kupatilski nameštaj.

Naomi ima savrešene čiste linije i, gle čuda, pored bele boje i boje drveta, dolazi u dark concrete varijanti. Sitnice idu u dve prostrane fioke ispod a svi peškiri u veliki orman pored.

I na kraju, ono što ste verovatno prvo hteli da pitate: ogledala! Jedva sam čekala da dobijem projekat koji je dovoljno velik da iskoristim ova dva lepotana koja pružaju i regulaciju osvetljenja.

Ogledala odbijaju svetlo u prostoriji i tako čine da ovo potkrovlje izgleda još veće i dobije još više svetlosti.

A i nema više gužvanja ko će pre da se našminka, obrije, sredi frizuru 😉

Liked it? Take a second to support Irena on Patreon!